Junior Club

Vad är Junior Club?

Junior Club är som fritids för årskurser 4 och 5. Det är ett ställe där elever kan koppla av efter en lång skoldag utanför begränsningarna i det vanliga klassrummet. Det är en plats där elever kan utforska sin kreativitet samtidigt som de får möjlighet att umgås med elever från andra klasser.

Vad händer i Junior Club?

I början av varje Junior Club-dag ges elever mellanmål. Därefter erbjuds de chansen att delta i en rad aktiviteter som sportturneringar och lekar i idrottshallen, dramaverkstad, konst och hantverk, musik och dans, bakning, brädspel och olika andra organiserade aktiviteter som är samordnade för varje vecka. Syftet med Junior Club är att erbjuda ett brett utbud av aktiviteter och engagera alla barn på så många sätt som möjligt och uppmuntra skoj och frihet med respekt för andra medlemmar i klubben.

 

You must consent to third-party cookies to view this content.

 

När är vi öppna?

Junior Club öppnar i slutet av varje skoldag och stänger kl. 17:00.

OBS! Junior Club är inte öppen på morgonen eller när skolan är stängd.

Hämta från Junior Club:

Skolans huvudingång används för vårdnadshavare att hämta sina barn från Junior Club.

Dagligt förfarande:

För att säkerställa säkerheten måste ALLA Junior Club-medlemmar checka in och ut ur Junior Club varje dag de är med i Junior Club. Syftet med detta är att vi alltid måste veta när ditt barn har gått hem. Om ditt barn går hem direkt efter skolan och är inte närvarande på Junior Club på en viss dag, kräver vi fortfarande att de skriver ut sig själva på incheckningslistan och berättar för en av våra anställda innan de lämnar skolan. Om ditt barn är frånvarande på grund av sjukdom eller andra skäl, rapportera det på SchoolSoft. Om du har ordnat för ditt barn att gå hem med någon som inte anges på formuläret, ber vi er skicka ett meddelande till Junior Club-personalen med ditt barns namn tillsammans med informationen om vem som ska hämta ditt och när de blir hämtade.

Hur kan vi ansöka?

I början av varje termin skickar vi ut information om hur man ansöker och betalar för Junior Club.

Frågor?

Phone: 08-20 90 15
Emailinfo.lanna@engelska.se
Address: Lunnarevägen 7, 142 52 Skogås